Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Dini Eğitim Atağı: Yeni 4-6 Yaş Kur’an Kursları Kayıtları devam ediyor!

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar Yeni Kur’an Kursları kayıtları hakkında açıklama yaptı.

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, 4-6 yaş grubundaki çocuklar için açılan yeni Kur’an kurslarının detaylarını paylaştı. Kurslar, 190 öğrenci kapasiteli ve 10 farklı sınıfta eğitim verecek.

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaray’da yeni açılan 4-6 yaş Kur’an kursları hakkında önemli bilgiler verdi. Işıldar, kursların çocuklara dini eğitim kazandırma açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Aksaray İl Müftülüğü organizasyonunda yapılan Kuran Kurslarına katılan öğrenci sayısı Aksaray geneli 1169 4-6 Yaş öğrencisine ilave olarak 200 öğrenci daha yeni açılan kurslarda eğitim ve öğretime başlayacak ve %20’lik bir artış sağlanarak toplamda 1400 öğrenciye ulaşılacak.

Müftü Veysel Işıldar, “Yeni açılan dört Kur’an kursumuz, 10 farklı sınıfta toplam 190 öğrenciye hizmet verecek. Bu kurslar, çocuklarımıza dini bilgilerin yanı sıra ahlaki değerleri de öğretmeyi amaçlıyor. Kayıtlarımız başladı ve kontenjanlar sınırlı. Ailelerin çocuklarını bu eğitim fırsatından yararlanmaları için bir an önce kayıt yaptırmalarını tavsiye ederek kurs başlangıç tarihi 09 Eylül,” şeklinde konuştu. Kayıt işlemleri ve kurs hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Aksaray İl Müftülüğü ile iletişime geçebilir.

Avni Kuru