Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 5. kitap günlerine yoğun ilgi

Aksaray’da 5. kitap günleri

Aksaray’da 5. kitap günleri başladı
Kitapseverler akın etti
Aksaray Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Kitap Günleri’nin 5’incisi, kapılarını ziyaretçilere açtı. Pazar pazarı içerisinde 9 gün sürecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen yayınevleri stant açtı. Kitapseverlerinde merakla beklediği kitap günlerinde ünlü yazarlar okurlarıyla buluşacak. Kitap Günleri’nin ilk gününde, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Kitap Günleri başladı. Belediye Başkanı Dinçer, Kitap Günleri’ne tüm Aksaray halkını davet ederek, “Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 5’incisini düzenleyecek olduğumuz kitap günlerine ilginin bu yıl da yoğun olmasını bekliyoruz. Kitap Günleri’miz 22 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ülkemizin önde gelen seçkin 95 yayınevi fuarımızda stant açtı. 29 yerli ve ulusal yazarlar okurlarıyla buluşarak söyleşiler gerçekleştirecek. Kitap Günleri’mizde, her gün farklı yazarlar söyleşide bulunacak. Yazar buluşmaları, imza günleri de olacak. Kitap Günleri’nin dolu dolu geçmesi için çocuk tiyatro gösterileri, çocuklarımıza özel etkinlikler ve aktiviteler hazırladık. Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm kitapseverleri bu kültür şölenine katılmaya davet ediyoruz.” dedi.
5. Kitap Günleri’nde, Serhat Yabancı, Hatice Kübra Tongar, Murat Tavlı, Kahraman Tazeoğlu, Alişan Kapaklıkaya, Zafer Şahin, Mete Yarar, Gri Koç, Sıtkı Aslanhan, Nurullah Genç, Nedim Şener, İbrahim Sadri, Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer, Lemi Filozof, Tufan Gündüz, Hayati İnanç gibi isimler 9 gün boyunca farklı günlerde imza günleri ve söyleşilerle kitapseverlerle buluşacak. Haber: Ağustos GERÇE