Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi’nde ders kayıtları başladı

Aksaray Üniversitesi’nde 2023-2024 güz

Aksaray Üniversitesi’nde 2023-2024 güz döneminin başlıyor olması ile birlikte öğrenciler için ders kayıt süreci de 2 Ekim Pazartesi tarihi itibariyle başladı.
Aksaray Üniversitesi bünyesinde eğitim hayatını sürdüren öğrenciler için ders kayıtları başladı. 2023-2024 güz döneminin 9 Ekim Pazartesi itibariyle başlayacak olması nedeniyle öğrencilerde yeni dönem heyecanı yaşanıyor. Aksaray Üniversitesi’nde öğrenim görecek olmaları ile şehre gelen üniversite öğrencileri, şehri keşfetmeye çalışırken akademik anlamda da kendilerini geliştirmenin yollarını arıyor.
Güz dönemi ders kayıtları 2 Ekim Pazartesi günü itibariyle başlarken, ders kayıtları için son gün olarak ise 8 Ekim Pazar günü belirtildi. Ders seçim işlemi yapacak olan öğrencilerin, ders kayıt işlemi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmeleri için https://ogris.aksaray.edu.tr/2023-2024-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-ders-kayit-duyurusu sayfasını ziyaret etmeleri gerekiyor. Aksaray Üniversitesi, tek bir bağlantı adresi üzerinden; önlisans, lisans ve lisansüstü eğitimi gören öğrencilerin ders kayıt süreçlerinde yönlendirmede bulunuyor.
Öğrencilerin 8 Ekim Pazar gününe kadar ders kayıt işlemlerini tamamlamış olmaları gerekiyor.

Haber: Ağustos Gerçe