Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi öğrencileri ücretsiz ulaşım aracı ile yola çıkarıyor!

“Pedal çevir, dünyayı değiştir”

“Pedal çevir, dünyayı değiştir” sloganı ile Aksaray Üniversitesi, akıllı bisiklet sistemi İle öğrencilere yepyeni bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi, öğrencilerine daha çevreci ve sağlıklı bir ulaşım seçeneği sunmak amacıyla “ASÜ Akıllı Bisiklet Sistemi istasyonlarını artırdı. 11 adet bisiklet istasyonu daha bünyesine katan Aksaray Üniversitesi bu sistemi kullanan öğrencilere çeşitli bölgelerde pratik ve ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. İlk bir saat ücretsiz olan bu hizmet, sonraki her saat için sadece 1 TL karşılığında kullanılabiliyor. Öğrenciler, bu uygun fiyatla çevre dostu bir ulaşım aracını deneyimleme şansını elde ederken, aynı zamanda aktif bir yaşam tarzını benimsemelerine de olanak tanıyor.

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada; Kayıt olmak ve detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile iletişime geçerek, bisiklet sistemine katılabileceği ifade edilirken öğrencilerin hem ulaşım konusunda alternatif bir çözüm bulabileceği hem de sağlıklı bir yaşam tarzına adım atabileceği bildirildi. Aksaray Üniversitesi son olarak; Bisikletlere binerek, hem kendilerine hem de çevreye katkıda bulunma fırsatını kaçırmayın diyerek öğrencilere çağrıda bulundu.

Haber; Ağustos Gerçe