Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi öğrencileri ORA-KAF 23’te kariyer fırsatlarını keşfedecek!

Aksaray Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan

Aksaray Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük kariyer fuarı olan ORA-KAF 23’e katılım sağlayacak. Bu etkinlik, Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 25-26 Aralık 2023 tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek.

Aksaray Üniversitesi’nden 300’ün üzerinde öğrenci ve birçok akademisyen, ASÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinesinde, fuara aktif katılım sağlayacak. Aksaray iş dünyasının önemli temsilcileri de fuar kapsamında stant açarak, istihdam olanaklarını gençlerle paylaşacaklar.

ORA-KAF 23, sektörler ile öğrencileri buluşturarak istihdamın artırılmasına, yeni gelişmelerin paylaşılmasına, iletişim ağlarının güçlenmesine ve girişimciliğin desteklenmesine katkı sağlayacak. Bu kapsamda düzenlenecek söyleşiler, bilgilendirme oturumları, mülakatlar ve atölye çalışmaları, gençlerin kariyerlerine destek olacak nitelikte gerçekleşecek.

ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, fuarın gençlerin istihdam edilebilirliklerini artırmak için önemli bir platform olduğunu vurgulayarak, katılımcılara yeni fırsatlar sunacak etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.

Haber: Ağustos Gerçe