Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesinde akademik açılış dersi gerçekleşti

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri ile bir araya geldi. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte akademik yılı açılışını gerçekleştiren Aksaray Üniversitesi’nde ilk derslerin heyecanı yaşanıyor.

Türkiye’nin dört bir yanından eğitim almak amacıyla Aksaray’a gelen öğrenciler, 2023-2024 akademik yılına başladı. Aksaray Üniversitesi’nin en çok talep gören fakültelerinden bir tanesi olan İletişim Fakültesi’nin doluluk oranı bu yıl da oldukça fazlayken, fakültenin akademik yılı başlangıcı, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın katılımıyla yapıldı.

2023-2024 eğitim- öğretim yılı akademik ders açılışı programı vesilesiyle öğrencilerle buluşan Rektör Arıbaş, 3 Kasım Cuma günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda konuşma yaptı. Sözlerinde yeni eğitim öğretim dönemi akademik yılının başarılarla dolu olmasını temenni eden Rektör Arıbaş, “İletişim Fakültesi öğrencilerimizle buluşup keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Gazetecilik, reklamcılık ve iletişim üzerine çok şey konuştuk, çok şey öğrendik. En yakın zamanda yeniden görüşmek dileğiyle, hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Konferans salonunda gerçekleşen akademik ders açılış programına, Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim gören çok sayıda öğrenci ve eğitim veren akademisyenler katılım sağladı. Programda, öğrenciler merak ettiklerini Rektör Arıbaş’a sordular.

Haber: Ağustos Gerçe