Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Spor futbol okulunun öğrencileri sporla eğlenceyi yanyana yaşadılar

Aksaray Spor Okulunun sporcuları

Aksaray Spor Okulunun sporcuları maç müsabaka oynadılar hem de yüzme keyfi yaşayıp tarihi Sultanhanı’nı gezdiler.

Aksaray’ımızın değerli iki teknik adamı Adil Bölükbaş ve Ertümen Buğday’ın antrenörlüğünü yaptığı Aksaray Spor Futbol Okulu Aksaray’daki etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Geleceğin sporcuların, fikren, bedenen ve sporcu kalitelerini ön plana çıkarmak amacıyla kurulan Aksaray Spor futbol okulu 15 senedir şehrimizde genç yetenekleri eğitiyor.

Yetiştirdiği sporcuları Aksaray amatör küme de Eğitim Gençlikspor takımında da alt kategorilerde müsabakalara da çıkaran Aksaray Spor futbol okulunun iki değerli teknik adamı Adil Bölükbaş hafta sonunda, spor okuluna gelen sporcularla şehrimizin yeni ilçelerinden Sultanhanı’n da sportif ve sosyal aktivite programı ile taçlandırdı.

Sultanhanı ilçesinde 68 Aksaray futbol Okulu sporcuları hafta sonunu Sultanhanı belediyesinin organizasyonunda Sultanhanıspor, Eğitim Gençlik spor.  68aksaray futbol okulu arasında futbol, yüzme etkinliği ve Sultanhanı kervansaray sarayında güzel bir hafta sonu geçirdiler.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’ın da bizzat katıldığı etkinlikte genç yetenekler spor aracılığı ile hem müsabaka maçlarına çıktılar hem de yazın sıcak gününde havuzda yüzme keyfini yaşadılar. Haber: Ağustos GERÇE