Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Milli Eğitim Müdürü okullarda!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Şehit Ali Er Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Aksaray ilinde yeni göreve başlayan İl Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetler ve eğitim ve öğretimin arttırılmasına yönelik ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Şehit Ali Er Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, öğrencilerle sohbet ederek alıkları eğitimle ilgili k-görüşme yaptı.

İl milli Eğitim Müdürü Alpaslan, daha sonra öğretmenler odasına öğretmenlerle bir araya gelerek geçtiğimiz haftalar Şehit Ali Er Anadolu Lisesinde öğretmenlik yapan Funda Can’ın öğretmen arkadaşlarına baş sağılığı dileklerini sundu.

Öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. Yeni öğretim yılında yapılması gerekenler ve beklentileri hakkında görüşme yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Şehit Ali Er Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Şahin’den okulda yürütülen ve verilen hizmetler hakkında brifing aldı. İl Müdürü Alpaslan, okulda yapılan çalışmalar için okul idaresine teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar dileğini sundu.

Haber: Fatma Altınok