Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İl Müdürü Alpaslan Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayrullah Alaboyun ve Şube Müdürü İsmail Sarıkaya ile beraber Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Mesleki Eğitim Merkezini (MESEM) ziyaret etti.

Aksaray iline Mili Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Metin Alpaslan, eğitim alanında yürütülen faaliyetleri yakından takip etmek ve eğitimde verimliliği arttırmak adına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Mesleki Eğitim Merkezini (MESEM) ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan ve beraberindeki heyet, Okul Müdürü Raif Yalçın’dan okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İl Müdürü Alpaslan okul bünyesindeki motorlu araçlar teknolojileri alanı ve mobilya ve iç mekân tasarımı alanında öğrenim gören MESEM öğrencileri ile bir araya gelerek mesleki eğitimin önemi hakkında ve öğrencilerin aldıkları eğitim üzerine görüşme yapıldı.

Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri haftada bir gün okulda teorik eğitim alırken dört gün de işletmelerde pratik eğitim alıyor. Öğrencilerin meslek edinmede sağlanan avantaj hakkında görüşme yapan İl Müdürü Alpaslan, okul yönetimi ve öğretmenlere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok