Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İHH Acılar Dinene Kadar Yanınızdayız

Eğitimci Çetin’in konuşmacı olarak

Eğitimci Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı “Yeniden Başlamak” adlı konferansa Nevşehir ve Şereflikoçhisar’dan kadınlar katıldı. Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz YENİDEN BAŞLAMAK konulu Konferans ile ilgili yaptığı açıklamada; “Aksaray’da misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimiz için düzenlediğimiz Firuzan Çetin Hanımefendinin konuşmacı olarak katıldığı YENİDEN BAŞLAMAK konulu konferansımıza ilgi oldukça yoğun oldu. Salonun tıklım tıklım dolduğu, Nevşehir ve Şereflikoçhisar’dan da katılımcıların bulunduğu konferansta duygusal anlar da yaşandı” dedi.

Acılar dinene kadar yanlarında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik diyen başkan Korkmaz;  “Halkımızın da destek ve yardımlarını sürdürmesi çağrısında bulunuyoruz. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Kışın sonu bahardır. Umut hep var olacak. Aksaray Bilim Merkezinde düzenlenen konferansta çocuklarda unutulmadı. Çocuklar Bilim Merkezini gezip atölye çalışmalarına katılarak eğlenceli vakit geçirdiler. Bilim Merkezini program için tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Evren Dinçer’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz sözlerine “Ayrıca 2 okulda öğrencilerimizle buluşup onlarla hasbihal edip pozitif enerji veren Firuzan Hanım’a, STK Başkan ve temsilcilerine, katılımcılara, programda emeği geçen İHH görevli ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Haber Avni Kuru