Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray eğitim haritasını şekillendiriyor: Metin Alpaslan rehberlik merkezinde!

Aksaray İl Millî Eğitim

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’a ziyareti esnasında Şube Müdürü Mustafa Ağca Okur eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Aksaray ilinde eğitim alanında verilen hizmetleri yakında takip etmek amacıyla ziyaretlerini sürdürerek bilgiler almaya devam ediyor.

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyareti esnasında İl Müdürü Alpaslan ve Şube Müdürü Okur, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Hizmetleri ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü’nün faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, rehberlik hizmetleri ve özel eğitim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerde konuya yönelik fikir ve görüşleri alan İl Müdürü Alpaslan, rehberlik hizmetleri ve özel eğitim hizmetlerine yönelik yapılması gereken çalışmalar üzerinden duruldu.

Öğretmenlere ve Kurum idaresine eğitime sağladıkları katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak İl Müdürü Alpaslan çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok