Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Eğitim Bir Sen’ de bayrak değişimi

Eğitim Bir Sen Kadın

Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu’nun başarılı başkanı Demet Dinç, yürüttüğü görevi büyük bir gurur ve başarıyla tamamladı.Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Demet Dinçe plaket verdi.

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen İl binasında düzenlenen Bayrak değişiminin ardından yeni başkan olarak göreve gelen Şeyma Alkan, önemli bir görevi üstlenerek teşkilatın çalışmalarını yürütecek. Başkanlık görevini devralan Şeyma Alkan, teşkilat üyeleri tarafından destek ve güvenle karşılandı.

Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu’nun yeni yapılanması;Şeyma ALKAN (Başkan),Selma ÖZKAN, Gülistan DOĞAN, Kadriye KOÇAK,Ayşe ASLAN,Ülkü MERT ve Nurdan ANDAÇ bu isimlerden oluştu.

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen başkanı Murat Görmez burada yaptığı konuşma da; Tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını diler, Demet Dinç’e bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam temenni ederiz. Rabbim, Şeyma Alkan ve tüm kadın komisyonu üyelerine hayırlı hizmetler yapma fırsatı versin diyerek başarılar diledi. Haber; Ağustos Gerçe