Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ da akademik başarı artırılmalı!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında, Aksaray ilinde bulunan Eğitim Sendikalarının Başkanları ile eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere Uluırmak MTAL Uygulama Oteli toplantı salonunda görüşme gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte il genelinde eğitim alanında yürütülecek olan projeler ve faaliyetler hakkında Eğitim Sendikaları Başkanları ile İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan istişarede bulundu.
Uluırmak MTAL Uygulama Oteli toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda; Öğretmenlik Meslek Kanunu ve öğretmenlerin mesleki gelişimi ile motivasyonlarının artırılması, yönetici ve öğretmen görevlendirmeleri, eğitim yatırımları ve banka promosyon güncellemesi hakkında konuşuldu. İl Müdürlüğünde bulunan personel, öğretmen ve idarecilerinin ödüllendirilmesi gerektiği belirtilirken Aksaray ilindeki akademik başarının artırılmasına yönelik faaliyetler görüşüldü.
Bununla birlikte ortak sınavlar ve Mili Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.
İl Müdürü Alpaslan toplantıda, eğitim-öğretiminin daha da geliştirilip iyileştirilmesi ve verimli hale getirilmesi hususunda iş birliğini yapılmasının önemine dikkat çekti.
Toplantının sonunda ise, sendika başkanları gerçekleştirilen toplantı için iyi dilek ve temennilerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan’a ve tüm ekibine teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok