Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray AFAD ekibi, ikinci dönem eğitimlerine başladı!

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi ekibi, 44 kişilik yeni güçlü kadrosuyla ikinci dönem eğitimlerine başladı. Ekip, AFAD il Müdürlüğü gönüllüleri tarafından hazırlanan uygulamalı program çerçevesinde çeşitli senaryolar üzerinde eğitim alacak.

Eğitimde, afet ve acil durum yönetiminde etkin bir şekilde rol alacak olan ekip üyelerine, AFAD uzmanları tarafından bilgi ve deneyim aktarılacak. Uygulamalı senaryo çalışmalarıyla, ekibin pratik becerileri geliştirilerek acil durumlara hızlı ve etkili müdahale sağlanması hedefleniyor.

AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen, yaptığı açıklamada, “Bu eğitimlerle ekibimizi her türlü afet ve acil duruma karşı hazırlamayı amaçlıyoruz. Güçlü bir eğitim sürecinden geçen ekip, toplumumuzun güvenliği için daha etkin bir şekilde görev yapacak” dedi.

Afet ve acil durum yönetimi ekibi, toplumun güvenliğini sağlamak adına gerekli donanıma sahip olarak, olası acil durumları en iyi şekilde yönetmeye hazırlanıyor. Eğitimlerin başarıyla tamamlanmasıyla birlikte, ekip, daha güçlü ve koordineli bir şekilde hizmet verecek. Haber; Fatma Altınok