Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK HEYETTEN REKTÖR ŞAHİN’E ZİYARET

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2018 yılının gerek fizikigelişim, gerekse akademik manada son derece başarılı şekilde tamamlandığınısöyledi.

akparti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, İl başkanı hüseyin altınsoy vebelediye başkan adayı evren dinçer, rektör Şahin’i ziyaret etti. 2018 yılındakampüste yapılan çalışmalara dair bilgiler veren Şahin, asÜ’nün kendisi ileyaşıt üniversiteler arasında pek çok bakımdan üst basamaklarda yer aldığınıbelirtti. Şehirle bütünleşme konusunda da önemli adımlar attıklarını kaydedenŞahin, “Üniversitemiz, spor ve sağlık alanında ihtisaslaşacak üniversite olarakseçildi. diğer tüm çalışmalarımız aynen devam ederken, bu alanlarda artık çokdaha yoğun şekilde çalışmalar yapacağız. bu da şehrimiz için yeni bir yol, yenibir bakış açısı anlamına geliyor. 2019 bizler için daha çok çalışacağımız biryıl olacak. elde etiğimiz tüm başarılar bir ekip işidir. siyaset kurumu baştaolmak üzere, çalışmalarımıza katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

akparti heyeti de rektör Şahin’e çalışmaları münasebetiyle teşekkür etti.ziyaret, karşılıklı istişare şeklinde tamamlandı.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes dünyanın en çok milyarderin
Sıradaki Haber En çok milyarder mezun eden üniversiteler listelendi