Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK GENÇLERDEN, KARDEŞ OKUL ZİYARETİ

Bu haberin fotoğrafı yok

ak parti İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç veyönetim kurulu üyelerinden oluşan ak gençler, 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocukbayramı etkinlikleri kapsamında, kardeş okul projesinde kütüphane kurduklarıÇavdarlılar İlkokulunu ziyaret ederek, kutlama programın katılım sağladılar.

İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ziyaretleresnasında yapmış olduğu açıklamasında “bugün ak gençler olarak, yönetim kuruluüyelerimiz ile birlikte, kardeş okul projemiz ile kitap yardımında bulunarakkütüphane kurulmasına vesile olduğumuz Çavdarlılar İlkokulunu 23 nisanetkinlikleri kapsamında ziyaret ediyoruz. misafirperverliklerinden dolayı okulidaremize ve öğretmenlerimize, yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkürediyorum. geleceğimizin teminatı olan minik kardeşlerimizin her zamanyanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

ziyaret programı İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, gençlik kolları yönetim kurulu Üyeleri, okulİdaresi ve Öğrencilerin pasta kesimi ve hediye takdimi ile sona erdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başvuru ve Satış Tarihleri Belli
Sıradaki Haber Aksaray’da dahil, TOKİ 35 ilde 302 arsayı satışa sunuyor