Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi’nde Zaman Tüneli: Kutadgu Bilig Söyleşileri Yarışması!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ilse birlikte Aksaray Ahmet Cevdet paşa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik Kutadgu Bilig Söyleşileri yarışması düzenlenecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen okuyorum yazıyorum projesi kapsamında Kutadgu Bilig söyleyişleri online olarak gerçekleşecek.

Öğrencilerin gelişimlerini sağlanmak adına sadece bilimsel becerileri değil sosyal ve duygusal becerilerle de donatılması ve geliştirmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bir projedir.

Okuyorum Yazıyorum projesi kapsamında Kutadgu Bilig Söyleyişleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Mustafa Tunç, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Prof. Dr.  Suat Ünlü’nün anlatımlarıyla online olarak düzenlenecek.

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik Kutadgu Bilig Söyleşileri 1 şubat 2024 tarihinde saat 19.00 ‘da başlayacak.

Haber: Fatma Altınok