Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AHİKA, ASÜ HAYVAN HASTANESİ FİZİBİLİTE PROJESİNİ ONAYLADI

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin tarım vehayvancılığını yakından ilgilendiren hayvan hastanesi fizibilite projesinin,ahiler kalkınma ajansı (ahİka) tarafından onaylandığını söyledi. 

ahİka’nınkasım ayında, “2018 yılı fizibilite desteği programı” kapsamında başvurusuyapılan projeleri değerlendirdiğini ve yönetim kurulu toplantısında destekalmaya hak kazanan projeleri onayladığını kaydeden rektör Şahin, onaylananprojeler arasında asÜ hayvan hastanesi yatırım fizibilitesinin de bulunduğunusöyledi. proje ile hayvan hastanesinin teknik, finansal, ekonomik ve sosyalyapılabilirliğinin fayda-maliyet analizi ile ortaya konulması sağlanacak;ihtiyaçlar doğrultusunda teknik analizler ile hayvan hastanesinin mimari,mekanik, elektrik ve altyapı projelerinin tüm detaylı çizimleri oluşturulacak.veteriner fakültesi’nde yapılan çalışmaların şehrin hayvancılığına büyük katkısağladığını ve hayvan hastanesinin de bu çalışmaların niteliğinin arttırılmasıbakımından önem arz ettiğini kaydeden Şahin, “ahİka, projeyi onayladı. bu hususbizim için çok önemli. İnşallah, mümkün olan en kısa süre içerisindeÜniversitemiz ve Şehrimiz kapsamlı bir hayvan hastanesine kavuşacak. bu durum,veteriner fakültesi’nin çalışmalarının daha farklı bir evreye geçmesine devesile olacak” dedi.

Şahin,aksaray’ın daha da gelişmesi ve milletin refahı adına, kampüsün tüm imkânlarınıgeliştirmeye yönelik çalışmaların süreceğinin altını çizdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören İlçesinde faaliyet gösteren
Sıradaki Haber Ağaçören’de Eğitim Yılı Kapanışında Öğretmenlere Özel Kahvaltı!