Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AGD SİYER-İ NEBİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

anadolu gençlik derneği (agd),

anadolu gençlik derneği (agd), “efendimizinİzinde” diyerek türkiye’nin il ve ilçelerinde liselerarası siyer-i nebisınavı düzenledi. kaybedeni olmayan yarışmaya 200 binden fazla öğrenci katıldı.agd siyer-i nebi yarışması sınavının soru ve cevapları az önce agd tv üzerindencanlı yayınla açıklandı. Öğrencilerin merakla beklediği siyeri nebi sınavı sorucevap anahtarı ile ilgili detaylı bilgilere haberimizde yer verdik. 

‘liseli gençler efendimiz’in İzinde siyer-i nebiyarışması’ sloganıyla agd tarafından düzenlenen yarışmaya türkiye genelindekitüm liselerden binlerce öğrenci katıldı. sınava katılan öğrenciler, ahmedcevdet paşa’nın yazdığı ‘son peygamber hz. muhammed (s.a.v)’ adlı siyer-i nebikitabına göre yarışmaya tabi tutuldu. siyer-i nebi sınavının soru ve cevaplarıbu akşam ‘agdtv.net’ üzerinden yapılan programla açıklandı. sınava gözlerigörmeyen liseleri gençlerin katılması da dikkat çekti.

agd ve mgv genel başkanı salih turhan ise sosyal medyahesabından sınava katılan öğrencilere teşekkür etti. turhan,”#agdsiyerinebi yarışmamız nihayete ermiş oldu. katılan bütün kardeşlerimebaşarılar diliyorum.” dedi. 

agd sİyer-İ nebİ sinavi soru ve cevap anahtari aÇiklandi

sınav türkiye’nin 81 ilinde, her ilçesinde aynı anda saat11.00’da başladı. 200 binden fazla öğrencinin katıldığı siyer-i nebi sınavındaliseli gençler, âlemlere rahmet olarak gönderilmiş peygamber efendimiz hz.muhammet’in (s.a.s) hayatına ilişkin soruları cevapladı. anadolu gençlikderneği genel merkezi siyer-i nebi sınavı soru ve cevap anahtarı saat 21.00’da‘agdtv.net’ üzerinden yapılan programla açıkladı. soru ve cevapların ilerleyensaatlerde ‘efendimizinizinde.com’ web adresinden de yayınlanacağı öğrenildi.

Öte yandan agd’den yapılan açıklamaya göre, 80. sorununiptal edildiği, söz konusu sorunun tüm öğrenciler için doğru sayılacağıbelirtildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

  Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde “Mikrobiyota ve Terapötik Kullanımı” Semineri Düzenlendi