Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı “Türkçe

Milli Eğitim Bakanlığı “Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı” yapacak. 22- 24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan konferansta dil eğitiminde öne çıkan uygulamalar paylaşılacak.

Ankara’da gerçekleşecek olan konferansta, yut içi ve yurt dışı dil eğitim alanında çalışama yürüten Millî Eğitim Bakanlığının ilgili birimleri, akademisyenler ve öğretmenler dil eğitimi hakkında iyi uygulama örneklerinin sunumunu yapacak.

Bu kapsamda dil eğitimi uygulamaları ile öğretmenler öğrencilere daha etkili bir iletişim kurabileceği yöntemler sağlayabilecek. Türkçe ve dil eğitiminde yeni fikirler üreten, çapı yakalayan öğretmenler ve akademisyenler çalışmalarının duyurulması iyi örnek uygulamalarının yaygınlaşması hedefleniyor.

Ankara’da 22- 24 Mayıs tarihinde yapılacak olan “Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı” kapsamında yenilikçi uygulamalar ile yapılacak olan sunumun özet kitabı konferans sonrası bilgiler kitabında yayınlanacak.

Konferansla ilgili detaylı bilgi ve başvur kılavuzuna göz atmak isteyenler Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet adresinden ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok