Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göreve yeni atanan isimlere tebrik ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kısa süre önce farklı birimlere yönetici olarak atanan isimleri ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

   

Yaklaşık üç ay önce göreve başladıklarını ve hızlı şekilde hem akademik hem fiziki hem de proje tabanlı çalışmalara yoğunlaştıklarını belirten Rektör Arıbaş, dinamik bir ekiple yola devam ettiklerini söyledi. Kampüs içi çalışmaların şekillenmesinin işin bir yönü olduğunu, bunu yanı sıra şehirle ve sanayi ile iş birliği konusuna özel olarak eğildiklerini dile getiren Rektör Arıbaş, “Şükürler olsun kısa zaman içinde hem kampüs hem de şehir genelinde yapmayı planladığımız çalışmalar bakımından önemli bir mesafe kat ettik. Teknopark son aşamaya doğru ilerliyor, yeni dönem dersleri sorunsuz başladı ve sürüyor, Diş Hekimliği Fakültemizin kliniğini açma girişimlerimiz hızlandı, ek kaynaklar için görüşmeler devam ediyor, dijitalleşmeyi içeren alt ve üst yapı işleri yeni bir boyut kazanıyor, bilimsel, kültürel ve sanatsal projeler hazırlanıyor… Pek çok alanda gayretimiz var” dedi. Bu sürecin verimli biçimde ilerlemesinin ekip çalışmasıyla mümkün olabileceğini, ekibin performansının da tüm ASÜ ailesinin geri dönüşleriyle artabileceğini vurgulayan Prof. Arıbaş, “Herkesin fikirlerini önemli buluyoruz ve dikkatle dinliyoruz. Aldığımız tüm geri dönüşleri titizlikle inceliyor ve imkânlar ölçüsünde uyguluyoruz. Ekibimizle her an temas halindeyiz. Hepimizin ortak hedefi, ASÜ’yü bulunduğu yerden daha yukarıya taşımak” dedi.

Rektör Arıbaş, tebrik ziyaretleri kapsamında, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ural, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şefik Özdemir, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Funda Çetinkaya, Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Melayib Bilgin ve Türkçe Öğrenimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜRKÇEM) Müdürü Doç. Dr. Tuncay Türkben ile görüştü.

Haber Bülteni