Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

83 BİN ÖĞRENCİ KARNE SEVİNCİ YAŞADI

aksaray’da da anaokulu, ilkokul,

aksaray’da da anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeeğitim ve öğrenim gören toplam 83 bin öğrenci karnelerini alarak tatilegirmenin sevincini yaşadı.

karne dağıtım töreni aksaray hasandağı ortaokulundagerçekleşti. karne dağıtım törenine katılan aksaray İl milli eğitim müdürü hacıÖmer kartal, temel eğitim Şube müdürü murat görmez, aksaray eğitim-birsenbaşkanı murat günaydın katıldı.

aksaray İl müdürü hacı Ömer kartal yapmış olduğuaçıklamada; “aksaray’ımızda 460 okul ve kurumda 83 bin öğrencimiz karne sevinciyaşadılar. yoğun bir süreç yaşadık 8 ay boyunca. tabi ki asıl amacımızçocuklarımızı akademik olarak hayata hazırlamak. ama aslı olan onları karaktereğitimi, değer eğitimi olarak hayata hazırlanması. onların ülkesini vatanınımilletini seven insan yetişmesi. bizim asıl amaçlarımızdan ben bu noktada.bütün öğretmenlerime teşekkür ediyorum. yeni eğitim öğretim yılımız da inşallahçocuklarımızın dinlenerek, kitap okuyarak, spor yaparak, ebeveynlerini ziyaretederek, sanat kültürel faaliyetlere katılarak, aksaray’ımızın çok güzelyerlerini o tarihi mekânlarını gezerek inşallah dolu dolu bir yaz tatiligeçirirler ”dedi.

Öğrenciler, 07 eylül 2018 pazartesi günü 2018-2019 eğitimöğretim dönemi için yeniden ders başı yapacaklar.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören İlçesinde faaliyet gösteren
Sıradaki Haber Ağaçören’de Eğitim Yılı Kapanışında Öğretmenlere Özel Kahvaltı!