Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yapma baba feryadı son sözü oldu;Aksaray’da silahlı kavgada kızını vurdu!

Aksaray’da damat ve kayınpeder arasında çıkan silahlı kavgada genç kadın hayatını kaybetti, damat ağır yaralı! Baba, olay yerinde yaşananları gözyaşları içinde anlattı!

Aksaray’da damat ve kayınpeder

 

Aksaray’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen korkunç olayda, damat Recep O. (28) ile kayınpeder M.A. (42) arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında araya giren genç kadın Fadimana Ok (26), hayatını kaybetti. Olay yerinde baba M.A., gözyaşları içinde yaşananları savcıya anlattı.

Olay, Aksaray’ın Fatih Mahallesi 4163. Sokak’ta yaşandı. İddialara göre, bir hafta önce eşiyle tartışan Fadimana Ok, baba evine iki çocuğu ile döndü. Olay günü eşi Recep O., kayınpederinin evinin önüne gelerek, aracında beklemeye başladı. Kısa bir süre sonra kayınpederi M.A. ve eşi Fadimana’yı gören damat, araçtan indi ve tartışma çıktı.

Baba M.A.’nın ifadesine göre, damat elindeki sopayla saldırıya geçti. M.A., korkutma ve kendisini savunmak amacıyla havaya ateş açarak damadını uyardığını söyledi. Ancak damat Recep O.’nun küfürlerle ve ağır hakaretler ile karşılık vermesi üzerine, M.A. ayaklarına ateş ettiğini belirtti. Bu sırada araya giren Fadimana, babasına “Yapma baba!” diyerek müdahale etmeye çalıştı. Ancak, açılan ateşin Fadimana’ya isabet ettiği ve genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Savcılık ise olayın tüm detaylarını aydınlatmak için incelemelerini sürdürüyor. Damat Recep O.‘nun ağır yaralı olarak hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Avni Kuru