Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vites Topuzu Altında Uyuşturucu Sevkiyatına Jandarma Darbesi: 2 Tutuklama!

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: Vites Topuzu Altında Metamfetamin Ele Geçirildi, 2 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: Vites

Aksaray’da jandarma ekipleri, Sarıyahşi ilçesinden merkeze uyuşturucu sevkiyatı yapan bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda aracın vites topuzu altında gizlenmiş 365 gram metamfetamin bulundu ve olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Sarıyahşi ilçesinden merkeze uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan ekipler, plakasını belirledikleri hafif ticari araçla birlikte S.A. ve M.A. isimli şahısları takibe aldı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen KOM ve Sarıyahşi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir süre yapılan teknik ve fiziksel takip sonucunda, şahısların uyuşturucu sevkiyatı için yola çıktığını belirledi. Niğde – Ankara Otoyolu Boğazköy mevkiinde operasyon için düğmeye basan ekipler, araçta narkotik köpeği ile arama yaptı.

Yapılan arama sonucunda, aracın vites topuzu altına gizlenmiş toplam 365 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan S.A. ve M.A., İl Jandarma Komutanlığına götürülerek sorgulandı. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması ve iki şahsın tutuklanması, Aksaray’da uyuşturucu ile mücadelede jandarmanın etkin rol oynadığını bir kez daha gösterdi. Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.

Ağustos Gerçe