Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“UYUMA” PROJESİ İLE SOKAK SATICILARINA GEÇİT YOK

İçişleri bakanlığı tarafından uyuşturucu

İçişleri bakanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadelemobil uygulaması “uyuma” projesi uygulanmaya başladı. bu proje ile uyuşturucuyakarşı verilen mücadele teknolojik imkânlar aracılığıyla vatandaş duyarlılığınıoluşturmak, toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde ve daha etkin halegetirmek suretiyle kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı oluşturulacaktır.

cep telefonları android ve İos olan vatandaşlarıntelefonlarına “uyuma” projesini indirdiklerinde herhangi bir uyuşturucu satışıile karşılaştıkları ihbarlarda bulunarak polis ve jandarmaların olaylara serimüdahale imkanı olacaktır. yapılan ihbarlarda, ihbar yapanın kimlik bilgilerigizli tutulacaktır. proje yazılımı milli ve yerli olup, çağın gereklerine uygundeğişim ve gelişimlerine takip edilecektir.

vatandaşlarımız bu mobil uygulama  “uyuma” projesi ile ihbarları tek tuşlayapacaktır. böylelikle uyuşturucu satıcılarına vatandaşların desteğiyle dahaetkin mücadele verilecektir. proje ile emniyet teşkilatımızın suç ve suçlularlamücadelesi artan ivmeyle ve kararlılıkla yol aldığını, yoluna devam ettiğini degöstermesi açısından da anlamlı ve değerlidir.  

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi