Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U19 ligine mağlubiyetle başladık

U19 ligine mağlubiyetle başladık

U19 ligine mağlubiyetle başladık

Aksaray Belediyespor 2- Uşakspor-3

Türkiye profesyonel futbol takımlarının gelişimi için TFF tarafından organize edilen U19 gelişim ligi Cumartesi günü oynanan maçlarla başladı. İlimizi bu ligde temsil eden Aksaray Belediyespor U19 takımı Dağılgan 1 nolu sentetik sahada Uşakspor U19 takımını konuk etti.

Teknik direktör İbrahim Okur’un yönettiği siyah beyazlı ekibimiz ilk yarıda çok güzel oynayarak Furkan Aygün’ün attığı iki şık ve güzel golle 2-0 öne geçti. Daha sonra oyunun kontrolünü eline alan konuk Uşak ekibi ataklarını sıklaştırdı ve ilk yarının bitimine az bir zaman kala attıkları golle farkı bire indirdiler. İlk yarı 2-1 siyah beyazlı ekibimizin üstünlüğü ile kapanırken ikinci yarıda bambaşka bir oyun oldu. Konuk Uşakspor daha atak ve etkili oynadı. Attıkları ikinci golle durumu eşitlediler. Oyuna tekrar ağırlığını koyan ekibimiz girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca rakibi daha çok cesaret aldı ve maçın son dakikasında attıkları golle müsabakayı deplasmanda 3-2 önde bitirdiler. Büyük sevinç yaşayan Uşak ekibi bir tarafta sevinirken ekibimiz Aksaray Belediyespor büyük şok ve üzüntü yaşadı.

Aksaray Belediyespor uzun yıllar sonra ilk defa katıldığı gelişim liginde ilk maçında Uşakspor’a 90’ncı dakika da kalesinde gördüğü golle 3-2 mağlup oldu.

Aksaray Belediyespor u19 takımı, Türkiye u19 Bölgesel gelişim ligi 4.grubunda mücadele ediyor. Grubumuzda 68 Aksaray Belediyespor ile birlikte Uşakspor, Afyonspor, Alanya Kestelspor, Isparta 32spor ve Çorumspor takımları yer alıyor.

Aksaray Belediyespor U19 takımı ligin ilk haftasında Uşaksporu konuk etti. Dağılgan 1 Nolu sahada oynanan karşılaşma 2-2 devam ederken temsilcimiz son dakika da rakibinin bulduğu gole engel olamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Aksaray Belediyespor U 19 takımı ligde ikinci hafta da Çorumspor deplasmanına gidecek. Haber: Ağustos GERÇE