Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TRAFİK KAZASINDA 17’Sİ POLİS 24 KİŞİ YARALANDI

aksaray’da polis eşliğinde mültecileri taşıyan otobüsündevrilmesi sonucu meydana gelen trafik

aksaray’da polis eşliğinde mültecileri taşıyan otobüsündevrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 17’si polis 24 kişi 1 kişihayanı kaybetti yaralandı.

kaza, aksaray – ankara karayolu 50’inci kilometresindemeydana geldi. edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan suriye’ye kaçak mültecileritaşıyan ve içerisinde 17’si polis 24 kişi bulunan d d. e. (29) idaresindeki 34rhk 91 plakalı yolcu otobüsü aksaray’a 50 kilometre kala sürücünün direksiyonhakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. kazada otobüste bulunan17’si polis, 2’si şoför ve 22’si mülteci olmak üzere toplam 41 kişi yaralandı.haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve afad ekibisevk edildi. kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleriyaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla aksarayeğitim ve araştırma hastanesi’ne kaldırıldı. otobüste sıkışan bazı yaralılarise itfaiye ve afad ekiplerinin kurtarma çalışması ile sıkıştıkları yerdenkurtarılarak hastanelere sevk edildi. otobüs sürücüsünün durumunun ağır olduğuöğrenildi.

hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağır olansuriyeli mülteci muhammed zenettin hafez (55) yapılan müdahalelere rağmenkurtarılamadı.  kazayla ilgili soruşturmabaşlatıldı. 

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde kaldırımda bekleyen kişi otomobilin çarpması sonucu hayatını
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı yaya öldü