Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TARIM VE HAYVANCILIKTA PARLAYAN YILDIZ

aksaray’da bulunan 48 mahalle

aksaray’da bulunan 48 mahalle muhtarı ve çiftçiler ziraatodası başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantıda bir arayageldi.

aksaray valisi ali mantı ve belediye başkanı haluk Şahinyazgı ve daire müdürlerinin de katıldığı programda yapılan projeler, çalışmalarve köylere giden hizmetler ile sorunlar masaya yatırıldı.

İstişare toplantısı programına, aksaray valisi ali mantı,belediye başkanı haluk Şahin yazgı, emniyet müdürü ali karabağ, İl Özel İdaresigenel sekreteri ramazan altundağ, ticaret borsası başkanı hamit Özkök, damızlıkkoyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, muhtarlar derneğibaşkanı mehmet emin tetik, daire ve şube müdürleri ile çiftçi ve muhtarlarkatıldı.

aksaray valisi ali mantı yaptığı konuşmasında;“aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta parlayan bir yıldız olduğunu belirterek,yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her alanda çiftçiler vemuhtarların yanlarında, destekçileri olduklarını dile getirirken belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı ise belediye tarafından yapılan projeler veçalışmalardan bahsederek, “aksaray’da mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmetgötürmenin çabası içerisindeyiz. tarım ve hayvancılık alanında da şehrimizdeçok güzel gelişmeler oluyor. belediye olarak çalışmalarımız aralıksız olarakdevam ediyor. İşimiz, gücümüz vatandaşımız. vatandaşımıza hizmet götürmek”dedi.

ziraat odası başkanı emin koçak; “aksaray’da bürokrasi,siyasi, stk ve daire müdürleri ile vatandaş arasında çok güzel bir birlik veberaberlik olduğuna dikkat çekerek, “amacımız şehrimize, üreticimize,vatandaşlarımıza hizmet etmek. aksaray ilimiz tarım ve hayvancılık anlamındaözellikle son 15 yılda çok ciddi gelişmeler gösterdi. türkiye’de olduğu gibiaksaray’da da tarım ve hayvancılık sektörü yapılan desteklemeler, çalışmalarsayesinde gerçekten şaha kalktı. sıkıntılarımız yok mu? İllaki sıkıntılaroluyor, eksikler oluyor. ama biz burada birlik ve beraberlik içerisinde tümsıkıntıların üstesinden gelerek çözüm getiriyoruz” dedi. başkan koçak, ayrıcaaksaray valili, aksaray belediyesi ve aksaray İnsani yardım vakfı (İhh)tarafından yemen’e yardım kampanyası başlatıldığını belirterek,“vatandaşlarımız, çiftçilerimiz, üreticilerimiz, muhtarlarımız, herkes elindengeleni yaparsa allah’ın izniyle bir nebze de olsa faydamız olur” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi