Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tam teçhizatlı maganda Jandarmaya yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca,

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında düzenlenen çalışmalara devam ediyor. Aksaray Jandarma tarafından Düğün, nişan, asker uğurlama gibi günlerde havaya ateş açarak oluşabilecek zararların önüne geçmek adına farkındalık çalışmaları yürütülüyor.

Edinilen bilgiye göre bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, icra edilen denetimlerde, Eskil İlçesi mülki sınırları içerisinde yapılan düğün merasiminde, (1) şahıs silahla havaya ateş ederken suçüstü yakalandı.
Aksaray Jandarma ekipleri tarafından, yakalanan şahsın üzerinde yapılan kontrol sırasında; (1) adet kurusıkı tabanca, (81) adet kurusıkı tabanca fişeği, (2) adet av tüfeği ve (61) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile el konulurken, şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.
Düğün, nişan ve asker uğurlama merasimlerinin devam ediyor olması nedeni ile “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında yürütülen çalışmalara yoğun bir tempo ile devam edileceğini dile getiren İl Jandarma ekipleri, “silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence merasimlerini icra etmeleri için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe