Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SORUNLAR EL BİRLİĞİ VE UYUMLU ÇALIŞMALARLA AŞILABİLİR

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, tıp fakültesiakademisyenlerinin bir yönüyle hekim, diğer yönüyle de eğitimci olduğunu, hemsağlık hizmetleri, hem de bilimsel eğitim faaliyetlerinin aksamadan ilerlemesigerektiğini söyledi. 

rektörŞahin aksaray eğitim ve araştırma hastanesi’ni ziyaret etti. sağlık müdürlüğüidarecileri ve tıp fakültesi yöneticileriyle birlikte poliklinikleri, acilservisi ve katları gezen, devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Şahin, hastayakınlarıyla sohbet etti ve talebi olan vatandaşları dinledi. yeni binayageçildiğini ve bir geçiş sürecinin yönetildiğini kaydeden asÜ rektörü, “elbirliği ve uyum içerisinde çalışarak, bu geçiş sürecini mümkün olan en kısasürede aşmaya çalışacağız. vatandaşlarımıza sorunsuz şekilde işleyen bir yapıiçerisinde hizmet vermemiz gerekiyor. İlgili protokol gereği, idare ve diğertüm arkadaşlarımız uyum zemininde çalışırlarsa, işlerimiz hızlı şekilde yolunagirer” dedi. hastanenin daha da gelişmesi, sağlık hizmetlerinin ve eğitim kalitesininartması için peyderpey akademisyen sayısını arttıracaklarına dikkat çeken;akademisyenlerin bir yönüyle hekim, diğer yönüyle de eğitimci olduğunu ve heriki alanın da aksamadan devam etmesi gerektiğini vurgulayan prof. Şahin, “bunoktada gerek hastane, gerekse Üniversite yönetimiyle işlerin istişare edilmesiönem arz ediyor. akademik gelişim için yeni teknikler, yeni yöntemler ve yenibilgiler, akademisyenlerimizce titizlikle takip edilmeli. İki kurum arasındakiprotokol gereği çalışmaların işbirliği içerisinde yapılması gerekiyor. dengeyiideal şekilde kurmak ve yürütmek için gayret sarf edilmeli. en nihayetindehepimiz aynı gemideyiz. İşler iyi giderse hep birlikte mutlu oluruz, işleraksarsa hep birlikte sorunlar yaşarız. bizim amacımız halkımıza en iyi hizmetivermek” dedi. tıp fakültesi dekanı prof. dr. namık Özkan ise belirliaralıklarla toplantılar yaptıklarını ve ortaya çıkan sorunları hızlıca çözümekavuşturmaya gayret ettiklerini vurguladı.

toplantınınardından aksaray valisi ali mantı da hastaneye gelerek çeşitli incelemelerdebulundu, binayı gezdi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde silahla vurulan
Sıradaki Haber Silahla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı