Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seyahat kâbusa dönüştü; şoförün bir kadınla uygunsuz davranışına Aksaraylı din görevlisi karşı çıkınca üç dişi kırıldı

Antalya’dan Aksaray’a yolculuk eden

Antalya’dan Aksaray’a yolculuk eden din görevlisi K.B. yolculuk esnasında yedek şoförün arka koltukta bir kadınla uygun olmayan davranışlarına sesiz kalamadı. Şoförün uygunsuz davranışını müşteri hizmetlerine bildiren K.B., şoför ve başka bir yolcu tarafından darp edildi.

Din görevlisi K.B. yaşadığı sorunu Yenigün Gazetesi’ne anlatıp darp edildiğini iddia ederek üç dişinin kırıldığını beyan etti. 25 Aralık 2023  tarihinde Antalya’dan Aksaray güzergâhında yolculuk eden K.B., yedek şoförün bir kadınla uygun olmayan davranışını şikayet etmesi üzerine şoför ve başka bir yolcu tarafından darp edilerek üç dişi kırıldı.

Yaşadığı olayı an ve an anlatan Din görevlisi K.B. yaptığı konuşmasında olayı şu şekilde iddia ederek anlattı;  “25 Aralık 2023 saat 12.30 arabasına Antalya’dan Aksaray’a bilet aldım. İki arkadaş yolculuk yapıyorduk. Isparta üzerinden geliyorduk, Isparta’dan bir yolcu aldı.  Hiçbir sıkıntı yoktu ta ki Sultanhanı civarına gelene kadar,  Konya’da birkaç yolcu inmişti, arka koltuklar boş kaldı. Arkada bir tane kız çocuğu vardı. Konya’da inmişti.  Sonra yedek şoför,  arkamızda da bir kadın ile uygunsuz hareketler yapıyordu.  Gülmelerden, seslerden dolayı rahatsız oldum. Bunlar son dakika iftira falan atar diye müşteri hizmetlerini aradım.  Firmanın müşteri hizmetlerini aradım. Şikâyette buldum.  “Bir kaptanınızın edepsizlik yaptığını” söyledim.  Müşteri Hizmetleri Bana dedi ki; “ ismini öğrenebilir misin?”  Ben de ona ismini sorduğumda herhalde bu işi fark ettik ki ismini söylemek istemedi. Yanıma kadar geldi ve dik başlılık yaptı.  Biraz kavga edecek tipteydi.  “Hayırdır, neden ismimi soruyorsun” dedi?  “Ben kaptanın ismini öğrenmek istiyorum. İsmini vermek istemiyorsan verme üzerimden çekil” dedim.   Sultanhanı’nda Otobüs yakıt almak için durduğunda herkesin içinde  “Hayırdır diye” bağırarak “sen benim ismimi çok soruyorsun senin derdin ne “ dedi. Bende “insanların içerisinde edepsizlik yapıyorsun” dedim.  “Benim eşim sana ne” dedi. Bende “eşinde olsa bu edepsizliği insanların içerisinde yapamazsın” şeklinde konuştuğunu belirtti.

Şoförün konuştuğu kadının aslında eşi olmadığı gerçeğini öğrenen Din görevlisi K.B. “Öğrendik ki eşi de değilmiş. Bana yumruk atmaya çalıştı bende ona yumruklar atmaya çalıştım ama birbirimize isabet etmedi.  Sonra sopa çıkartıp bana vurmaya çalıştı.  Isparta’da otobüse binen genç çocuk, “hayırdır size ne milletin durumundan, şeriatı mı getirdiniz “ diyerek bana yumruk atıp dişlerimi kırdı. Üç tane dişimi kırdı.  Kendimi müdafaa etmek için bir fırça sapı yakaladım. Çocuğu tutmadım Aksaray taraflarına doğru kaçtı. Daha sonra Jandarma geldi.  Biz de hastaneye geldik.  Arabaları Aksaray otogarında arıza vermiş, normalde mola vereceklerdi araba arıza çıkartınca terminale gitmişler. Terminalde polis çocuğu yakalayarak ifade aldılar.  Ben kaç gündür yemek yiyemiyorum, biz bu edepsizliğe karşı geldiğimizden dolayı ne hale geldik” şeklinde konuştu.

Din görevlisi K.B.  darp edilmesinin ardından saldıran yolcu E.Y. ve şoför H.L ‘den şikâyetçi olduğunu dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok