Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit Pilot Gülen Aksaraylı Doktor Özden ile 24 Şubat’ta nişanlanacaktı!

Şehit Emniyet Amiri Cemil

Şehit Emniyet Amiri Cemil Gülen, Cemile Merve Özden ile 24 Şubat’ta nişanlanacaktı.  Çift, 3 Ağustos’ta dünya evine gireceklerdi.

Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli iken 03 Şubat tarihinde bulunduğu helikopterin Gaziantep Nurdağı bölgesinde kaza kırıma uğraması sonucunda şehit olan Emniyet Amiri Cemil Gülen (34), Aksaraylı Özden ailesinin damadıydı.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi‘nde doktor olarak görev yapan Cemile Merve Özden (28) ile sözlü olan Cemil Gülen ile Cemile Merve Özden’in 24 Şubat’ta nişanları, 3 Ağustos’ta da düğünleri olacaktı. Cemil Gülen’in annesi ve babası, oğullarının acı haberi gelmeden bir gün önce nişan alışverişini yaptıklarını belirtti.

Gaziantep Havalimanı’na gitmek için Hatay Havalimanı’ndan 3 Şubat Cumartesi gecesi havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı helikopterin, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal köyü mevkiinde düşmesi sonucu şehit düşen Cemil Gülen’in Aksaray’ın damadı olduğu öğrenildi.

Aksaraylı olan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi‘nde doktor olarak görev yapan, Ağaçören ilçesinden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Mustafa Özden’in kızı Cemile Merve Özden ile sözlü olan Cemil Gülen, şehit düşmeseydi, 24 Şubat‘ta Aksaray’da Kılıçarslan Parkı’nda bulunan Gül Kafe’de nişanları olacaktı.

Çift, 3 Ağustos‘ta da Ankara Gölbaşı’nda dünya evine girecekti. Düğün hazırlıkları yapan çift,  yaşanan olaydan derinden etkilendi. Kaza Cemil Gülen, 2011 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. 13 yıllık memur olan Gülen, 8 yıldır ise pilot olarak görev yapıyordu.

Haber: Avni Kuru