Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAHTE İÇKİ YAKALANDI

aksaray’da yılbaşı öncesi kaçak

aksaray’da yılbaşı öncesi kaçak olarak imal edilen 2 binlitre sahte içki ele geçirildi. olayla ilgili adliyeye sevk edilen şüpheli,gazetecilerin içkileri ne yaptığı sorusuna, “İçkileri içiyordum” diyecevap verdi.  

olay, aksaray’ın merkeze bağlı Çağlayan köyünde yaşandı.edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İl jandarma komutanlığıekipleri, Çağlayan köyünde bülent a. (33), mustafa a. (43), resul a. (44),salman d. (52) isimli şüphelilerin sahte içki üretimi yaptığı bilgisine ulaştı.bunun üzerine jandarma ekipleri harekete geçerek evi ve şahısları takibe aldı.bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgularaulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. köydeki evde yapılanoperasyonda 4 şüpheli de suçüstü yakalanırken, evde yapılan aramalarda 2 binlitre sahte içki ele geçirildi.

olayın ardından sorgulanmak üzere jandarmaya götürülenşüphelilerden 3’ü serbest kalırken, içkilerinin ele geçirildiği evin sahibi bülenta. adliyeye sevk edildi. Şüpheli, adliyeye sevk sırasında gazetecilerin,“İçkileri ne yapıyordunuz?” sorusuna, “kaçak içkileri içiyordum. sana davereyim mi gel” diyerek cevap verdi.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde çıkan yangında
Sıradaki Haber Samanlık ve kullanılmayan değirmen yandı