Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis Kontrolüne Egzoz Bağırtarak Girdi, Aracından Oldu!

Edinilen bilgilere göre olay, Aksaray Dere Mahallesi’nde, Enes K. isimli genç sürücü, abartılı egzozlu aracını bağırtarak polis kontrol noktasını fark etmeyerek uygulama noktasına girdi. Çevreye rahatsızlık vermekten dolayı 6 bin 439 TL ceza kesilen sürücünün aracı trafikten men edildi. Sürücü, aracı çekiciye yüklerken bile egzozu bağırtarak zevkinden vazgeçmedi.

Edinilen bilgilere göre olay,

Olayı gülümseyerek karşılayan Enes K., polis ekiplerince ehliyet, ruhsat ve alkol kontrolünden geçirildi. Evraklarında herhangi bir eksiklik bulunmayan sürücüye, abartılı egzoz kullanarak çevreye rahatsızlık vermekten 6 bin 439 TL para cezası kesildi ve aracı trafikten men edildi. Trafikten men edilen aracın otoparka çekilmesi için olay yerine polis ekiplerince çekici çağrıldı.

Bir süre sonra gelen çekiciye aracı yüklemek için binen genç sürücü, otomobili çekiciye çıkarırken bile egzozunu bağırtmaktan vazgeçmedi. Bu davranışıyla dikkatleri üzerine çeken Enes K., ceza işlemlerinin ardından aracını teslim ederek olay yerinden ayrıldı.

Ağustos Gerçe