aksaray’da sürücünün hızlı gelen araca çarpmamak içindireksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, tersistikamette park halindeki nakliye kamyonetine çarptı. kazada otomobil sürücüsühafif yaralandı.
kaza, Şifahane mahallesi atatürk bulvarı üzerinde meydanageldi. edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametine seyreden gökhan e.(46) idaresindeki 68 .. 985 plakalı otomobil, kavşakta hızla geçen birotomobile çarpmamak için direksiyonunu kırdı. otomobile çarpmadan kurtaransürücü daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek ters yönde park halinde bulunan68 .. 372 plakalı nakliye kamyonetine çaptı. otomobil adeta hurdaya dönerken,sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
kazayı anlatan sürücü gökhan e., “aşağıya doğruiniyordum. yol benim olduğu halde göbekte beklemedi, çok yakın mesafeden geçti.ben de frene basınca kontrolden çıktı ve toparlayamadım. sol omzumda biraz ağrıvar ama önemli değil herhalde” dedi.
sürücü olay yerine gelen 112 acil yardım ekiplerinceaksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İha

