Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okul yollarında güvenlik vurgusu; Aksaray’da Emniyetten servis sürücülerine özel eğitim!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni eğitim öğretim yılında Turizm Otelcilik Uygulama Oteli toplantı salonunda servis sürücülerine ve rehber personellere trafik eğitimi verdi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda öğrencilerin ve servis sürücülerinin kazaya karışma olasılığını en aza indirmek adına trafik eğitim vererek toplumda farkındalık oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik eğitimleri vererek olası kazaları en aza indirmek ve okul çıkışı ve girişinde öğrencilerin herhangi bir kazaya karışmasını engellemek adına okul servis sürücülerine ve rehber personeline trafik kurallarına ilişkin eğitim verdi.

Trafik eğitimi kapsamında; Emniyet Müdürlüğü ekipleri, toplam 235 Okul servis sürücüsü ve rehber personele emniyet kemeri kullanımı, güvenli yaya ve okul geçidi, güvenli servis taşımacılığı ve diğer konularda Trafik Eğitimi vererek kamuoyunda farkındalık oluşturma faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuya yönelik yaptığı açıklamada; yeni eğitim öğretim yılı süresince İl gelinde eğitim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Haber: Fatma Altınok