Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ocakta unutulan yemek paniğe yol açtı; Bir kişi dumandan etkilendi!

Aksaray’da 16 yaşındaki bir genç evde çıkan yangın sonucu dumandan etkilendi.

Aksaray’da 16 yaşındaki bir

Edinilen bilgiye göre olay; bugün öğle saatlerinde Aksaray’ın Meydan Mahallesi’nde meydana geldi. G.D. isimli bir vatandaş tarafından, tencerenin ocakta unutulması sonucunda ocağın alev almasıyla yangın meydana geldi.

Meydana gelen yangın sırasında evde bulunan 16 yaşındaki C.D. yoğun dumandan etkilendi. Dumanı gören vatandaşlar durumu 112 Acil’e bildirdi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gerekli müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri tarafından 16 yaşındaki C.D.’ye olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

Yaşanan olay hakkında açıklama yapan apartman komşusu P.A., “ben koku almaya başladım, koku aldıktan sonra bir şüphelendim. Sonra banyoya gittim. Havalandırma penceresinden duman geldiğini gördüm Bizim apartmandan olabileceğini düşünerek üst kata çıktım. Üst kata çıktıktan sonra komşunun kızını çağırdım. O kapıyı açar açmaz duman geldi yüzüme. Yanıyor abla dedi ve aşağı indi. Sonra ben de tekrar aşağı indim. Bezi ıslatıp yüzüme kapattım sonra gidip yangını söndürdüm ve sonrada itfaiyeyi çağırdım” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe