Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUYUDA MAHSUR KALAN KİŞİ KURTARILDI

merkeze bağlı armutlu köyü

merkeze bağlı armutlu köyü gümüşlük yaylası’nda dalgıçpompa sistemini kontrol için kuyuya inmek isteyen 78 yaşındaki mehmet yıldırım,sarkıttığı ipin kopması sonucu düştü.

aksaray’da 30 metre derinliğindeki su kuyusunda mahsurkalan kişi, afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) ekiplerincekurtarıldı.

yakınlarının haber vermesiyle olay yerine afad ve 112acil servis ekipleri sevk edildi.

yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonucu kuyuya düşenyıldırım kurtarıldı.

sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından aksarayeğitim ve araştırma hastanesine kaldırılan yıldırım’ın sağlık durumumun iyiolduğu öğrenildi.

olayın nasıl yaşandığını anlatan hasan hüseyin tosun,”yakınları ile kuyunun yanına gelen mehmet yıldırım, benden kendisinikuyuya traktöre bağladığı iple sarkıtmamı istedi. kendisini kuyuya motorlasarkıtırken ip koptu ve düşerek mahsur kaldı.” diye konuştu.

afad İl müdürü cezmi türkmen, gazetecilere yaptığıaçıklamada, 8 kişilik arama kurtarma ekibi ile olaya müdahale ederek yıldırım’ıkurtardıklarını söyledi.

kuyuda su olmadığını belirten türkmen, “İçinde dahaönce su çeken dalgıç pompa var. onu yukarı çıkartmak için vatandaşımız kuyuyainiyor. düştükten sonra çıkaramıyorlar. Öncelikle emniyet kemeriylevatandaşımızı, daha sonra personelimizi yukarı alarak çalışmayıtamamladık.” ifadelerini kullandı.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Bayramın
Sıradaki Haber Ortaköy Kaymakamı, Bayramın ilk günü vatandaşlarla buluştu!