Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Korkunç Cinayet! Uyurken boğazını kesti

Eskil’in Başaran köyünden olan

Eskil’in Başaran köyünden olan Ahmet Kalkan, tartıştığı eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olay Eskil’in Başaran köyü ve Aksaray’da büyük yankı uyandırdı.

Olay, Karapınar ilçesinde meydana geldi.  Aralarında sık sık  tartışma yaşandığı belirtilen Süreyya Kalkan (39) ile kocası Eskil’in Başaran Köyü’nden olan ve Karapınar’da ikamet eden Ahmet Kalkan (40) ile sık sık tartışma yaşadıkları belirtilen eşi arasında  yine tartışma çıktı.

Gece 04.30 sıralarından eline bıçağı alan Süreyya Kalkan çocukları yan odada uyuduğu sırada eşi Ahmet Kalkan’ı uyurken boğazından bıçakladı.  Olayın ardından polisi arayan 3 çocuk annesi Süreyya Kalkan, “Eşimi öldürdüm. Gelin beni alın” dedi.

Olayın ardından gözaltına alınan Süreyya Kalkan, emniyete götürüldü. Kalkan’ın ifadesinde,

“Eşim uyuşturucu kullanıyordu, sık sık beni ve çocuklarımı dövüyordu. Dün akşam da yine beni ve çocuklarımı dövdü. Sabaha karşı o uyurken mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm” dediği belirtildi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi Morguna ardından da Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırdı. Çiftin, 14 yaşında bir erkek ve 18 ile 19 yaşında iki kız olmak üzere 3 çocukları olduğu öğrenildi. Haber: Ağustos GERÇE