Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konya’da kaybolan çocuk Aksaray’da bulundu

Konya’da kaybolan 6 Yaşındaki Muhammet Can Yılmaz, Aksaray’da bulundu

Konya’da kaybolan 6 Yaşındaki

Konya’da kaybolan 6 yaşındaki Muhammet Can Yılmaz, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu Aksaray’da bulundu. Küçük çocuğun kaybolduğu haberini alan ailesi, sevindirici haberi Aksaray’dan aldı.

Konya’nın Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 6 yaşındaki Muhammet Can Yılmaz, akşam saatlerinde evlerinin önünde oynarken kayboldu. Ailesi, küçük Muhammet’in kaybolduğunu fark edince durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olayın ciddiyetine binaen geniş çaplı arama başlatan polis ekipleri, helikopter desteği ile gece boyunca arama çalışmalarını sürdürdü.

Aksaray’da Bulundu

Edinilen bilgiye göre, yapılan arama çalışmaları sonucunda Muhammet Can Yılmaz, Aksaray’da polis ekipleri tarafından bulundu. Küçük çocuğun nasıl Aksaray’a ulaştığı ve olayın detaylarıyla ilgili incelemeler devam ederken, ailesine haber verildi ve Muhammet Can’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aileden polislere teşekkür

Muhammet Can Yılmaz’ın ailesi, çocuklarının bulunması için seferber olan Konya ve Aksaray’daki polis ekiplerine minnettar olduklarını belirtti. Küçük çocuğun sağ salim bulunması hem ailesi hem de çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

*Avni KURU

Aksaray’da kendini evinin salonunda asarak
Sıradaki Haber Aksaray’da arkasında not bırakarak intihar etti!