Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahramanmaraş depreminde kaybolan genç Aksaray’da görüldü

Asrın felaketi olarak nitelendirilen

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremde kayıp olan 25 yaşındaki genç Batuhan Güleç acılı ailesi tarafından 6 aydır aranırken genci Aksaray ilinde bir lokanta da görenler olduğu öne sürülüyor.

6 Şubat Kahramanmaraş merkez üstü olan 11 ili etkileyen asrın felaketi depreminde genç Batuhan Güleç (25) depremde kayıp olduğu iddia edildi.
Depremin ardından kayıplara karışan Batuhan Güleç (25) ailesi tarafından aranıyor. Depremin ardından 6 aydan uzun bir zaman geçmesine rağmen bulunamayan Batuhan Güleç annesi Sema Güleç ve ablası Tuğba Akyüz tarafından aylardır aranıyor.
Kayıp genç Batuhan Güleç’in (25) annesi Sema Güleç, 6 aydır aradığı oğlunu bir televizyon kanalında anlatarak; “6 ay oldu depremden bu yana 6 aydır arıyoruz. 8 gün buradaydık sonrası da hastaneleri mezarlıkları, morgları her yeri aradık bir sonuca ulaşamadık” dedi.

Depremin ardından yıkılan odasına herhangi bir eşyasını bulamayan acılı anne oğlunun depremde bir araba tarafından kaçırıldığını görenlerin olduğunu söyleyerek; “Bir arabanın içinde araba bindirilmiş. Kızımda görmüş. Ambulans durdurmuşlar ama ambulans doluyum demiş almamış ve oradakiler sinirlenmişler. Arkasından beyaz bir araba almış götürmüş. Görenlerin sadece battaniye koyduğunu yüzünün toz toprak olduğunu baygın bir şekilde olduğu söylüyorlar ama yaşıyordu diyorlar. İçim çok acıyor ama ben yaşıyor diyorum. Kabul etmiyorum kabullenmiyorum yaşadığına inanıyorum” dedi.

     

Depremin ardında 20 dakika içerisinde kardeşinin yaşadığı eve gittiğini söyleyen acılı ablası Tuğba Akyüz sözlerini; “Depremden 20 dakika sonra kardeşimin yaşadığı eve gittim. Enkazla karşılaştım. Telefon sinyali en son 04.27’de bu evden vermişti. Kardeşim deprem esnasında evdeydi. 8 günün ardından Batuhan yok dediler. Hastanelere sorduk, kayıtlarda isminin geçmediğini söylediler. Adli Tıp Kurumunda verilen DNA da kimliksiz defnedilen hiç kimseyle eşleşmediği sonucuna varıldı” dedi.

Depreminde 6 aydır kayıp olan genç Batuhan Güleç Aksaray ilinde görüldüğü öne sürüldü. Kayıp genç 6 ayın ardında Aksaray’da bir lokantada görüldüğü iddia edildi. Kayıp gencin kayıp olduğu ve akıl dengesinin yerinde olmadığı belirtildi.
Haber: Fatma Altınok