Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaçakçılara Ağır Darbe: Aksaray’da 5.7 Milyon TL Değerinde kargo tırında Tütün Ele Geçirildi!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yürüttükleri operasyon neticesinde, bir kargo firmasına ait tırda 6.750 kg bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirdi. Piyasa değeri yaklaşık 5.700.000 TL olan kaçak tütünle ilgili gerekli adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yürütülen operasyon kapsamında, KOM Şube Müdürlüğü ve Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği istihbari çalışmalar sonucunda, özel bir kargo firmasına ait tır ile kaçak tütün taşındığı bilgisine ulaşıldı.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, tır Aksaray’ın Merkez ilçesi Taşpınar Beldesi mülki sınırları içerisinde durduruldu. Araçta yapılan aramada, 6.750 kg bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi. Ele geçirilen tütünlerin piyasa değerinin yaklaşık 5.700.000 TL olduğu belirtildi. Söz konusu kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili gerekli adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kaçakçılık olaylarının önlenmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarına gece gündüz demeden devam edeceklerini ifade ettiler.

Ağustos Gerçe