Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAÇAK SİGARAYA GEÇİT YOK

aksaray’da polisin şüphe üzerine

aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu kamyonetintabanına gizlenmiş bin 850 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.   

edinilen bilgiye göre, adana-aksaray karayolunda rutinyol kontrolü yapan İl emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarlamücadele (kom), narkotik suçlarla mücadele (nsm) ve terörle mücadele (tem)Şubesi ekipleri, uygulama sırasında şüphe üzerine suriye uyruklu ali m. (32)idaresindeki ankara plakalı kamyoneti durdurdu. 

ehliyet ve ruhsat sorduğusürücünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, kamyonetiaramak için noktaya çekti. araç içerisinde geniş çaplı arama yapan ekipler, aracıntabanına yapılmış bir bölme tespit etti. uzun uğraşlar sonucu aracın tabanınayapılmış gizli bölmeyi açan polis ekipleri, bölmede bin 850 paket gümrük kaçağısigarayı ele geçirdi. 

sigaralara ve araca el koyan polis, gözaltına aldıklarısürücü ali m.’yi emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk etti. hakimkarşısına çıkan sürücü mahkemece gümrük kaçağı sigara nakletmek ve bulundurmaksuçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti