Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaçak Makaron Skandalı: Jandarma Otobüs Operasyonuyla Ortaya Çıktı!

Aksaray’da Jandarma tarafından yapılan

Aksaray’da Jandarma tarafından yapılan denetimlerde otobüsle yolculuk eden bir şahısın valizinde ve eşyalarında kaçak makaron ele geçirildi. Jandarma tarafından şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile birlikte  yol kontrol ve denetim faaliyeti gerçekleştirdi.

Denetim esnasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan kontroller sırasında, otobüste yolculuk yapan D.A. isimli şahsın valizinde ve diğer eşyalarının içerisinde piyasa değeri yaklaşık (57.500) TL olan (46.000) adet dolu makaron ele geçirildi.

Jandarma ekipleri söz konusu olan malzemelere el koyarak olayla ilgisi olan D.A. isimli şahıs hakkında adli işlemleri başlattı.

Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık olaylarının önlenmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Fatma Altınok