Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan uyuşturucu baskını; 1 gözaltı

Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu

Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen (1) şahsın adresine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs ve şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik istihbari çalışmalar gerçekleştirdi.

İstihbari çalışmalar sonucunda;  uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen (1) şahsa yönelik operasyon gerçekleştiren Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakaladı. Jandarma ekipleri tarafından şüpheli şahsın adresine yapılan aramada; (90) gram Kubar Esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Jandarma Komutanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok