Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan şok operasyon; 6 kişi tutuklandı!

Aksaray Jandarma Komutanlığı ekipleri

Aksaray Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrolü ve devriye faaliyetleri esnasında çeşitli suçlardan aranan toplamda (6) şahsı yakalayarak adalete teslim etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timleri ekipleri yol kontrolü ve devriye faaliyetleri gerçekleştirdi.

Jandarma ekiplerinin yol kontrolü ve devriye faaliyetleri esnasında; “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan aranan ve hakkında “9 yıl 4 ay 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs, “Görevini Yaptırmamak için Direnme” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs yakalandı.

Bununla birlikte; “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında “6 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak ve Bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 9 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs ve “Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen (1) şahıs olmak üzere toplam (6) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma ekipleri konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adlî makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarına gece gündüz demeden devam edeceğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok