Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan Nefes Kesen Baskın: 23 Yıl Hapis Cezası Bulunan İki Suçlu Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk sahasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, Yeşilova ve Yenikent beldelerinde önemli bir başarıya imza atıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

Jandarma ekipleri, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.A. isimli şahsı Yeşilova beldesinde yakalayarak gözaltına aldı. Aynı operasyon kapsamında, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından aranan, hakkında 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan F.A. isimli şahıs da Yenikent beldesinde gözaltına alındı.

Şüpheliler, gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Ağustos Gerçe