Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan kaçış yok; Aksaray’da kenevir tarlasına baskın!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı,

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Ağaçören ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen M.A. isimli şahsı yakaladı. Operasyonda çok sayıda kenevir bitkisi, kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, KOM Şube Müdürlüğü ve Ağaçören İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Ağaçören İlçesi mülki sınırları içerisinde yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen M.A. isimli şahsın ikametine operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında, (64) kök kenevir bitkisi, (63) gram kubar esrar, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşları zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarına gece gündüz demeden devam edeceklerini belirtti. Jandarma, bu tür suçlarla mücadelede kararlılıkla hareket edeceklerini ve toplumun huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlarını sürdüreceklerini vurguladı.

Ağustos Gerçe