Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma’dan büyük operasyon; çeşitli suçlardan aranan 13 şahıs yakalandı

Aksaray Jandarma Komutanlığı ekipleri

Aksaray Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen çalışma sonucunda çeşitli suçlardan aranan toplam 13 şahıs yakalandı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı şehir içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik JASAT ve Asayiş Timleri tarafından 04-10 Mart 2023 tarihleri operasyonel çalışma gerçekleştirildi.
Operasyonel çalışmalar sonucunda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak, Hırsızlık ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçlarından aranan ve hakkında “18 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “7 yıl 11 ay 5 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D., “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında “8 yıl 5 ay 7 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.Ç., “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 15 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 11 ay 12 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.Ç., yakalandı.
Ayrıca “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 11 ay 12 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.Ç., “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay 18 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.D., “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç., “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl 6 ay 22 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.Y., “Hırsızlık, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. ve “İzinsiz Olarak Ateşli Silahı ve Mermileri Ülkeye Sokma, İmal Etme, Nakletme, Satma” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.B., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ö. ve “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 1 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.A. isimli şahıs olmak üzere toplam (13) şahıs yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Jandarma ekipleri konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” dedi.

Haber: Fatma Altınok