Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan Büyük Darbe: Aksaray’da 7 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi!

Aksaray’da 6 Milyon TL Değerinde Kaçak Tütün Ele Geçirildi.

Aksaray'da 6 Milyon TL

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı operasyonla, kaçak tütün taşıyan iki tırda 7 ton bandrolsüz tütün ve 29.260 adet tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi. Yakalanan kaçak tütün ve makaronların piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL olarak belirlendi. Olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyon kapsamında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda KOM Şube Müdürlüğü ve Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda özel bir kargo firmasına ait iki tırın kaçak tütün taşıdığı bilgisini aldı.

Teknik ve fiziki takip sonrası, Aksaray Merkez Taşpınar Beldesi sınırlarında durdurulan tırlarda yapılan aramalarda, 7.000 kg (7 ton) bandrolsüz kıyılmış tütün ve 29.260 adet tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi. Yakalanan kaçak tütün ve makaronların piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL olarak belirlendi.

Olayla ilgili olarak gerekli adli işlemler başlatılırken, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, kaçakçılık olaylarının önlenmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla gece gündüz demeden çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Fatma Altınok